CanisPurus - Natuurvoeding voor honden

CP snack – Vleesstrips Paard & Kruiden

4,909,90

De Canis Purus 100% natuurlijke Vleesstrips…

Licht verteerbaar en een heerlijke smaak!

Wissen

Paard & Kruiden Vleesstrips
De natuurlijke manier om het leven van uw hond te verbeteren met onze paardensnoepjes. Deze reepjes zijn gemaakt van puur paardenvlees gecombineerd met volledig natuurlijke kruiden, die helpen het lichaam van de hond te ontgiften. Ze versterken het immuunsysteem en harmoniseren het lichaamssysteem. Over het algemeen voegen onze “Vleesstrips Paard & Kruiden” een voedingswaarde toe aan de dagelijkse voeding.

Paardenvlees is de perfecte keuze voor honden met een gevoelige maag of slechte allergieën. Het is een vetarme voedingsstof, rijk aan ijzer en vitamine. We combineren de geweldige eigenschappen van het paardenvlees met een perfect uitgebalanceerd kruidenmengsel om een ​​gezonde, volledig natuurlijke traktatie te creëren, die helpt het lichaam van de hond te ontgiften en het hele immuunsysteem te versterken.

Dus hoe werkt het?
De kruiden en ‘superfoods’, zoals chlorella, mariadistelzaden, brandnetel en kamillebloesems zijn een geweldige bron van vitamines en mineralen. Vitamine C is bijvoorbeeld een van de belangrijkste antioxidanten voor de lever. Uit plantaardige bronnen is het zeer goed opneembaar en geeft een boost aan het immuunsysteem. De bekendste schat van leverondersteuning is silymarine (mariadistel) voor zowel mensen als honden. Het beschermt de levercellen tegen gifstoffen en hun oxidatieve effecten, helpt de levercellen te regenereren en de eiwitsynthese te stimuleren. Samen met vitamine C is het een geweldige antioxidanthulp. Verder zijn de vitamines van het B-complex die je bijvoorbeeld in chlorella vindt nodig om energie te produceren voor het ontgiftingsproces. Ze kunnen gifstoffen in het lichaam binden en verwijderen.

Al met al kan onze natuurlijke traktatie helpen om uw hond gezonder, fitter en evenwichtiger te maken.

De Canis Purus Vleesstrips Paard & Kruiden hebben een lengte van ca. 15cm en bevatten geen kunstmatige ingrediënten!

Eigenschappen:

  • 96% paard, 4% kruiden
  • Geen kunstmatige toevoegingen
  • Gluten- en lactosevrij
  • Gemakkelijk te doseren
  • Rijk aan vitamines en mineralen
  • Helpt het lichaam te ontgiften
  • Versterkt het immuunsysteem
  • Rijk aan omega-3 vetzuren

Voedingswaarde: ruw eiwit 73,2%, ruw vet 6,1%, ruw as 2,7%, ruw vezel 2,3%.

Ingrediënten: 96% paard, 4% kruiden
(chlorella, goudsbloembloesems, hartig, heermoes, duizendblad, zoethoutwortel, kamillebloesems, brandnetel, pepermuntblaadjes, mariadistelzaad, paardenbloem)

Let op: dit is een puur natuurproduct, dus de maat, vorm en kleur kunnen afwijken van de foto.

Delen:
Verpakking

Zakje 100 gr, Zakje 250 gr

Blok56 - Webdesign & Grafisch ontwerp ×


Blok56, één ontwerpburo voor uw complete visuele communicatie. Het ontwerp van uw logo tot complete huisstijl, (product)fotografie, virtuele tours en natuurlijk uw website of webshop.

Ook zin om een project te starten? Neem contact met ons op, dan gaan we bouwen aan uw merk!

Contactinformatie

Emmasingel 56, 6001 BD Weert

Ontwerpburo: Blok56.nl
Email: info@blok56.nl
Telefoon: +31 (0) 495 623 646
Scroll naar top