CanisPurus - Natuurvoeding voor honden

CP kauwstick – Kaffeeholz

7,9511,95

Een kauwstick… gemaakt van de koffieboomwortel, 100% natuurlijk.

Let op:
Dit product is niet geschikt voor honden met hoge bijtkracht, zoals Pitbull’s, Staffords, Engelse Bulldog, Rottweiler, Bullmastiff …

Verkrijgbaar in 3 maten:

  • Small  (gemiddeld 150 gr.)
  • Medium  (gemiddeld 300 gr.)
  • Large  (gemiddeld 450 gr.)
Wissen

Kaffeeholz…  de Canis Purus 100% natuurlijk kauwstok voor uw hond!
Kapot gebeten schoenen? Tafelpoten beschadigd? Sofakussens vernield? Een hond heeft een natuurlijke behoefte om te kauwen. Je merkt dat vooral in de puppy leeftijd: uw muren, meubels of pantoffels moeten kapot.  😉

In de natuur reinigt de wolf zijn tanden door op harde botten te kauwen, in huis heeft uw hond alleen maar de meubels. Als alternatief krijgt uw hond regelmatig een snackje, maar deze zijn meestal ongezond en bevatten vooral veel granen en suikers.

Met de Canis Purus Kaffeeholz krijgt uw hond een constante activiteit en speelse ondersteuning bij het reinigen van zijn tanden.

Enkele voordelen van de Koffieboomwortel:
* Gezond: Door het kauwen op de stick wordt het gebit versterkt en de natuurlijke reiniging ondersteund. De fijne houtvezels dienen als tandenborstel.
* 100% Natuurlijk: De kauwstokken zijn gemaakt van hout van de koffieboom, niets anders. Er zijn geen dierlijke of kunstmatige ingrediënten, calorieën, cafeïne of suikers aan toegevoegd. De stick is ook geschikt voor honden die allergisch zijn of een probleem van overgewicht hebben.
* Moeilijk te breken: Koffieboomhout is harder dan het hout uit de lokale bossen. Wij garanderen dat uw hond voor langere tijd van de Canis Purus Kaffeeholz zal genieten.

Nota:
Uit ervaring willen wij er wel op wijzen dat de Kaffeeholz kauwstick niet geschikt is voor honden met zeer hoge bijtkracht.

Delen:
Maat

Small, Medium, Large

Blok56 - Webdesign & Grafisch ontwerp ×


Blok56, één ontwerpburo voor uw complete visuele communicatie. Het ontwerp van uw logo tot complete huisstijl, (product)fotografie, virtuele tours en natuurlijk uw website of webshop.

Ook zin om een project te starten? Neem contact met ons op, dan gaan we bouwen aan uw merk!

Contactinformatie

Emmasingel 56, 6001 BD Weert

Ontwerpburo: Blok56.nl
Email: info@blok56.nl
Telefoon: +31 (0) 495 623 646
Scroll naar top