CanisPurus - Natuurvoeding voor honden

Bestellingen voor particulieren kunnen wij op onderstaande wijze leveren:

 • Limburg (be)
  -> elke werkdag tussen 18.00 en 21.00 uur:
  Voor provincie Limburg (be) wordt elke bestelling met eigen transport geleverd, wij leveren dan volgens een vast schema welke je hier kan bekijken.
  Een bestelling dient minstens één werkdag voor 16:00 uur geplaatst te zijn, zodat wij tijdig uw order kunnen voorbereiden, inpakken en organiseren op de leveringsroute.
  Er wordt op de dag van levering (voormiddag) een sms-bericht naar het opgegeven telefoonnummer verzonden, met daarin het uur van aankomst.
  Vaak is het enorm druk op een leveringsroute, om deze reden vragen wij dat onze bestelwagens voor het afleveradres -op een wettelijke manier- kunnen parkeren. Als het afleveringsadres door één of andere reden niet bereikbaar is, kan er ook niet geleverd worden. Ook bij appartementen wordt er geleverd tot aan de parlo- of videofoon, onze chauffeurs nemen geen trap of lift tot op een bepaalde verdieping.
  Op feestdagen wordt er niet geleverd en schuift de bestelling op naar de volgende week. Eventuele verlofdagen worden ook op onze Facebook pagina vermeld.
  -> levering via Bpost (elke werkdag tijdens kantooruren)
  Liever overdag geleverd? Dat kan! Dit kan je melden in het venster “Bestelnotities” tijdens het plaatsen van uw bestelling of via de contactpagina met opgave van uw ordernummer.
 • België – Nederland – Duitsland -> elke werkdag tijdens kantooruren
  Voor België, Nederland en Duitsland leveren wij al onze bestellingen via onze vaste partner, namelijk Bpost. Voor België levert Bpost in 24 uur (weekend en verlofdagen niet inbegrepen).
  Voor Nederland en Duitsland wordt de bestelling door Bpost overgedragen aan DHL, deze levert de bestelde goederen op 48 uur (weekend en verlofdagen niet inbegrepen).
 • Frankrijk -> elke werkdag tijdens kantooruren
  LET OP:
    Omdat de transportkosten naar Frankrijk veel te hoog zijn, is er een andere regeling uitgewerkt.
  Bij een bestelling naar Frankrijk dient er door de klant zelf een transportkost toegevoegd te worden aan het winkelmandje. De “TRANSPORTKOST FRANKRIJK” vind je in de webshop bij de productcategorieën “Diversen”. Ofwel via deze link: www.canispurus.com/webshop/transportkost-frankrijk

Het leveren van diepvriesproducten

 • Diepgevroren producten kunnen wij enkel met eigen vriestransport aan de consument leveren:
  Momenteel vinden wij geen vriestransporteur wat tegen betaalbare prijzen de particulieren klanten in België (liefst ook Nederland en/of Duitsland) kan leveren, daarom hebben wijzelf geïnvesteerd in vriestransport.
  Voor een goede organisatie voor het leveren van diepvriesbestellingen, beperken wij onszelf tot het grondgebied Belgisch Limburg.
  Deze bevroren producten worden dan geleverd zoals bovenstaande werkwijze: Limburg (be)
 • Wil je weten op welke weekdag (avonduren) uw gemeente geleverd wordt? Raadpleeg dan onze Routeschema voor Limburg.

Notities bij een bestelling

 • Wij verzenden onze pakketten altijd verzekerd op, dat wil zeggen dat de klant moet aftekenen voor ontvangst. Vaak lezen wij notities op een bestelbon hoe de klant graag geleverd wil worden.
  Bijvoorbeeld: “Bij afwezigheid, graag onder bankje langs de voordeur plaatsen”
  Wij houden rekening met de wensen van de klant en noteren deze opmerking op de verpakking van de zending. De pakketbezorger kan deze opmerking lezen en zal deze dan ook uitvoeren.
  LET WEL OP: Dit kan enkel indien de pakketten onverzekerd verzonden worden. Wij nemen geen verantwoordelijkheid indien er één of meerdere pakketten verloren/verdwenen zijn.
Blok56 - Webdesign & Grafisch ontwerp ×


Blok56, één ontwerpburo voor uw complete visuele communicatie. Het ontwerp van uw logo tot complete huisstijl, (product)fotografie, virtuele tours en natuurlijk uw website of webshop.

Ook zin om een project te starten? Neem contact met ons op, dan gaan we bouwen aan uw merk!

Contactinformatie

Emmasingel 56, 6001 BD Weert

Ontwerpburo: Blok56.nl
Email: info@blok56.nl
Telefoon: +31 (0) 495 623 646
Scroll naar top