CanisPurus - Natuurvoeding voor honden

Het leveren van bestellingen kunnen wij op twee manieren uitvoeren:

 • Pakjesdienst PostNL
  Voor België, Nederland en Duitsland leveren wij al onze bestellingen via onze vaste partner, namelijk PostNL.
  Het ophalen van pakketjes door PostNL in ons magazijn gebeurt op vaste dagen namelijk elke maandag, woensdag en vrijdag. De werkdag volgend zal PostNL uw bestelling leveren.
  E-mailtjes met tracking code wordt verzorgd door PostNL.
  Diepvriesproducten:
  Het is onmogelijk om diepvriesproducten te verzenden via PostNL.
  Ook niet door middel van isolatiedozen in combinatie met vrieskoelelementen. Deze verpakkingen zijn zeer duur, enorm belastend voor uw afvalverwerking en schadelijk voor het milieu.
  Niet thuis?
  Bij een standaard verzending mag de PostNL bezorger uw pakketje afgeven bij de buren.
  Indien uw dit niet wenst kan u in het opmerkingsvenster een notitie schrijven, zoals bijvoorbeeld: “Bij afwezigheid, graag onder bankje langs voordeur plaatsen
  Wij kleven deze opmerking op het pakketje zodat de bezorger deze opmerking kan lezen.
 • Eigen transport (diepvries & droge producten):
  -> elke werkdag tussen 18.00 en 21.00 uur:
  Diepvriesproducten wordt enkel in de avonduren en met eigen transport geleverd, hiervoor beperken wij onze regio volgens onderstaand kaartje (pdf-file):
  Routeschema voor Limburg.
  Onze bestelwagens zijn half diepvries en half droog, daarmee kunnen wij met gemak diepgevroren (-22 graden) en droge producten vervoeren.
  Een bestelling dient minstens één werkdag voor 16:00 uur geplaatst te zijn, zodat wij tijdig uw order kunnen voorbereiden, inpakken en organiseren op de leveringsroute.
  Er wordt op de dag van levering (voormiddag) een sms-bericht naar het opgegeven telefoonnummer verzonden, met daarin het uur van aankomst.
  Vaak is het enorm druk op een leveringsroute, om deze reden vragen wij dat onze bestelwagens voor het afleveradres -op een wettelijke manier- kunnen parkeren. Als het afleveringsadres door één of andere reden niet bereikbaar is, kan er ook niet geleverd worden. Ook bij appartementen wordt er geleverd tot aan de parlofoon, onze chauffeurs nemen geen trap of lift tot op een bepaalde verdieping.
  Op feestdagen wordt er niet geleverd, in principe schuift dan de bestelling naar de volgende week. Doch indien het mogelijk is proberen we dit in te lassen op een andere dag zodat er toch sneller geleverd kan worden.
  -> Woon je in Limburg en wens je toch levering via PostNL?
  Liever overdag geleverd? Geen probleem hoor…
  Dit kan je melden in het venster “Bestelnotities” tijdens het plaatsen van uw bestelling of via de contactpagina met opgave van uw ordernummer.
  Hou er rekening mee zoals bovenaan beschreven bij verzendwijze PostNL: onmogelijk voor diepvriesproducten.
    Blok56 - Webdesign & Grafisch ontwerp ×


    Blok56, één ontwerpburo voor uw complete visuele communicatie. Het ontwerp van uw logo tot complete huisstijl, (product)fotografie, virtuele tours en natuurlijk uw website of webshop.

    Ook zin om een project te starten? Neem contact met ons op, dan gaan we bouwen aan uw merk!

    Contactinformatie

    Emmasingel 56, 6001 BD Weert

    Ontwerpburo: Blok56.nl
    Email: info@blok56.nl
    Telefoon: +31 (0) 495 623 646
    Scroll naar top